Kako bismo roditeljima dali dodatnu inspiraciju u odabiru dječje odjeće, opreme i igračaka na konferenciji i sajmu Sretno dijete, 16. i 17. ožujka 2019. u hotelu Westin, očekuje ih ‘BABY ROOM’ – dječja soba od čak 36 kvadrata sastavljena i uređena od proizvoda izlagača koji sudjeluju na sajmu.

Uređivanje smo prepustili blogerici Loreni Mamić-Franjić, na Instagramu poznatijom pod @lorena_m_f koju prati 10 i pol tisuća fanova. U blic razgovoru rekla nam je nešto o sebi i otkrila 3 savjeta za uređenje dječje sobe.

  • Tko je Lorena Mamić-Franjić?

Žena – majka – kraljica. Doduše, na zadnjoj tituli još uvijek radim. 🙂

  • Radiš u marketingu IT firme, kako je došlo do bloganja i ljubavi prema interijerima?

Marketing sam studirala, do posla u IT firmi sam došla igrom slučaja, a ljubav prema interijerima sam otkrila nakon što mi je mama s mojih navršenih 14 godina prepustila uređenje stana. Moj stil uređenja se godinama razvijao i mijenjao, a kuhinja je još uvijek u bezvremenskim nijansama pastelno zelene i roze.

  • Imaš li neka ‘top 3 savjeta’ za uređenje dječje sobe?

PRVI – Funkcionalnost mora biti na prvom mjestu: ne smije se zaboraviti da uređujete sobu za svoje mini verzije, tako da im sve mora biti na dohvat ruke.

DRUGI – Plastika je out – drvo je in. Dugotrajnost i kvaliteta uvijek će nadmašiti pomodarske igračke, i može zabavljati nekoliko generacija.

TREĆI – Sve što se može samostalno napraviti, nemojte kupovati. Neka dekoracije, slike, namještaj ili pak detalji budu projekti za vas i vašu obitelj, tako osim nečeg korisnog stvarate i lijepe uspomene.

  • Pridružit ćeš nam se na konferenciji i sajmu ‘Sretno dijete’ na projektu ‘baby room’, što tu možemo očekivati?

Veselim se konferenciji, ne bih htjela previše otkriti, ali nadam se da će vam biti zanimljivo i inspirativno, i potaknuti vas na razmišljanje o tome kako urediti vlastiti kutak. Moje očekivanje je da nitko ne ode s konferencije razočaran. 🙂

Konferencija i sajam Sretno dijete održava se 16. i 17. ožujka 2019. u hotelu Westin. Pratite nas i na Facebooku i Instagramu! 🙂