Prestižni francuski dječji brend Jacadi Paris poznat je po vrhunskim tkaninama, preciznoj izradi krojeva i ručnoj doradi svakog komada. Krajem prošle godine otvorili su trgovinu u Zagrebu, na adresi Masarykova 14, a prošlog vikenda pridružili su se kao partner prvom izdanju konferencije i sajma Sretno dijete u hotelu Westin.

Pod pokroviteljstvom brenda Jacadi Paris održan je panel s poznatim mamama, Mirnom Medaković Stepinac i Nevenom Rendeli Vejzović, koje su podijelile svoja majčinska iskustva i anegdote.

‘Kad sam saznala da nosim blizanke bio mi je to ogroman šok, moram priznati da sam se izbezumila. Došla sam na pregled kod ginekologice, na ultrazvuk, i kaže ona meni u jednom trenutku: ‘Mirna mislim da ih je ovdje…‘, a ja kažem: dvoje? Ona kaže ‘da’ i ja sam se izbezumila. Kad sam završila s pregledom izašla sam iz ordinacije i nazvala svog muža, rasplakala sam se, a on je taman bio na poslovnom putu. Kad sam mu rekla da nosim blizanke kažem mu: evo, možeš se rasplakati, a on meni kaže da je pred poslovnim partnerima, da se ne može rasplakati’, ispričala je simpatična Mirna koja je s posjetiteljima panela by Jacadi Paris podijelila i ostatak svojih majčinskih avantura.

Jacadi Paris je bezvremenski dječji brend koji u svojoj ponudi ima sve što treba djeci od rođenja do 12. godine. Radi se o dizajnerskoj dječjoj odjeći i obući za malene djevojčice i dječake – od bodija i kombinezona za novorođenčad do haljina, košuljica, vesti, i hlača za mališane do 12. godine.

Jedan od proizvoda brenda Jacadi Paris, pletena košara za dijete za izlazak iz rodilišta, posebno se istaknuo u jedinstvenom dijelu konferencije i sajma Sretno dijete – baby roomu. Za uređenje te dječje sobe zaslužna je blogerica Lorena Mamić Franjić, na Instagramu poznatija pod nadimkom lorena_m_f koju prati 10.6 obožavatelja.

Posjetitelji su tako dobili dodatnu inspiraciju za opremu svog djeteta, a kako kažu iz samog brenda – u magičnom svijetu Jacadi Paris svaka se djevojčica osjeća kao chic princeza, a dječak dotjerano i cool. Više o njihovoj ponudi doznajte na Facebooku i Instagramu.