Premium dječji modni brand Jacadi Paris prošlog je tjedna u Masarykovoj 14 obilježio prvi dan proljeća i predstavio Spring Summer 2019. kolekciju na najslađi način – dječjom proslavom. Interijer ispunjen balonima, slatkišima, veselom glazbom i djecom kao glavnim uzvanicima zračio je francuskim stilom i ostavljao dojam sretnog i bezbrižnog djetinjstva. Brend utemeljen na francuskoj eleganciji i bezvremenskom stilu predstavljenom Spring Summer 2019 kolekcijom donosi pariško ljeto u centar Zagreba.

Kolekcija izrađena od vrhunskih tkanina, preciznog kroja i s ručnom doradom vještih ruku krojača ima baš sve za nadolazeću razigranu toplu sezonu vašeg mališana. Od odjeće, obuće i modnih dodataka za djevojčice i dječake u dobi od 0 do 12 godina za svakodnevne trenutke do onih za posebnije prigode koje želite pamtiti. Kolekcija za djevojčice predstavlja njezin ormar iz snova u kojemu može odabrati haljinice i suknjice inspirirane plesom ili majice i bluzice s prugicama i izvezenim pariškim simbolima.

Trči … skoči … zavrti se: djetinjstvo je svakodnevni sport za dječaka. Sportski chic i duh veslačkog kluba na obalama Marne stil je kojim Jacadi Paris kolekcija prati svaki njihov pokret i čini ga ugodnim.

Dječjem uživanju nije bilo kraja te su mame vrijeme iskoristile za kupnju, a u  Jacadi-u su se pobrinuli da i to bude malo posebnije. Pod motom „Darujemo osmijehe zajedno!“ i s ciljem poticanja darivanja u suradnji s Udrugom CRVENI NOSOVI kupci su ostvareni popust mogli donirati i time podržati rad klaunova doktora.

Na veselje mnogih mama nositelj prestižnog znaka ”French heritage”, dječji dućan Jacadi Paris pronašao je svoj dom u Zagrebu.