Popularna dječja online trgovina Hajdi.hr predstavlja novu Elodie kolekciju nadahnutu Parizom u koju ćete se, sigurni smo, zaljubiti na prvi pogled!

S kolekcijom koju čine torbica, zimska vreća, dječja beretka i toaletna torbica oduševljena je i vlasnica ovog dječjeg butika Hajdi Korošec Jazbinšek, koja je i sama majka. Kako bi kupci bili zadovoljni ona osobno bira i testira sve proizvode te uvijek ima svoj osobni pristup.

Dizajneri nove kolekcije nadahnuće su pronašli u prekrasnom pariškom stilu koji odražava nježnu notu i stil u kombinaciji s elegantnim i modernim predmetima.

Kombinacija neformalnih i neodoljivih detalja odraz je kolekcije u kojoj je romantika isprepletena s antagonizmom, kontrast ležernosti i ljupkosti, koje čine pariške ulice tako neizmjerno privlačnima.

Motivi Art Nouveau-a, pletene kapice te detalji od crne kože nas polako vode u ne tako davnu prošlost, kada je Pariz bio poznat kao utočište pobunjenika i buržoazije. Pastelno roza i zanimljiva zelena nijansa se kombiniraju sa smirujućim tonovima, koje ilustriraju svjetlost mjeseca i plavu očaravajuću boju. Razigrane pudlice i starinski karo uzorci, koji se pojavljuju pored vintage ružica će vašu obitelj, kažu iz Hajdi.hr, odvesti u čaroban pariški slogan – Pas de problem.

Iz Hajdi.hr podsjećaju i na savjet nezaboravne Audrey Hepburn: Pariz je uvijek dobra ideja! A dobra ideja je i da posjetite stranicu Hajdi.hr i pronađete nešto posebno za sebe i za vaše dijete.

NE PROPUSTITE PRILIKU: Svi koji kupe proizvod Elodie u prva 3 dana imaju priliku dobiti cjelokupan iznos kupovine natrag – Hajdi.hr bira jednog sretnika/cu!