Sretno DijeteKonferencija i sajam za roditelje, 16. i 17. 3., hotel Westin

O KONFERENCIJI

Ergobaby nosiljka

Vrlo popularna tema je i baby wearing, s obzirom da sve više majki koristi marame i nosiljke za nošenje djece.

Zbog velikog interesa na konferenciji i sajmu Sretno dijete imat ćemo čak dvije radionice o nošenju by Baby Tula / Ergobaby koje će voditi Iris Božić.

Carriwell

Za naše trudnice dovodimo primalju Željku Kuljak u organizaciji Carriwella koja će govoriti o pripremi za porod i dolazak bebe.

Zapišite sva pitanja koja vas muče oko dolaska vašeg malog čuda na svijet!  

Logopedsko rehabilitacijski centar Blaži

Je li vrijeme za uzbunu ako vaše dijete s godinu i pol dana još ne priča i kada se treba obratiti logopedu objasnit će nam stručni tim logopeda iz Logopedsko rehabilitacijskog centra Blaži.

Bebe vole papati

Kada je najbolje krenuti s uvođenjem dohrane, koje namirnice pritom koristiti i kako ih kombinirati  u ukusnim i maštovitim kašicama znaju ekipa koja stoji iza popularne knjige Bebe vole papati

Na konferenciju dovode renomirane stručnjake i pedijatre koji će vam ispričati sve o alergijskim reakcijama i kako brzo reagirati.

SenzoGYM

Ukoliko ste trudnica ili već imate bebu koju biste od samih početaka voljeli potaknuti na pravilan senzo-motorički razvoj nikako nemojte propustiti predavanje Ivane Štedul, osnivačice SenzoGYM centra.

Udruga za potporu posvajanju Adopta

Koji su koraci u procesu posvojenja djeteta, tko sve može posvojiti te kako razgovarati s posvojenim djetetom znaju iz Udruge Adopta.
Ovu plemenitu udrugu su osnovali posvojitelji i potencijalni posvojitelji.

U suradnji sa stručnjacima, institucijama i osobama iz prakse koji su na bilo kakav način vezani uz procese posvajanja, djeluju na stvaranje pozitivnoga, ugodnoga i podupirućeg okružja za obitelji nastale posvajanjem.

Psihološki centar Razvoj

Djetetovo rođenje i razdoblje nakon porođaja vrlo je intenzivno i zahtjevno razdoblje za svaku majku. U tom se razdoblju događa niz hormonskih i organskih promjena i prilagodbi, a kada tome dodamo umor, vrlo jasna postaje mogućnost da će majka nakon porođaja pokazivati određene psihičke tegobe.

Psihoterapeutkinja Lina Đulvat iz psihološkog centra Razvoj savjetovat će nas kako se uspješno nositi sa ponekad neugodnim poslijeporođajnima stanjima.

Mamforce

Mamforce projekt ima za cilj osvještavati kompanije u Hrvatskoj o važnosti omogućavanja svih potrebnih uvjeta za nesmetano usklađivanje privatnog i poslovnog života svojih zaposlenika.

Posebna strast im je razvoj organizacijskih kultura koje se baziraju na obiteljskoj odgovornosti i rodnoj ravnopravnosti o čemu će pričati i na konferenciji.

Centar Artis includum

Stručnjaci Artis includum centra osiguravaju usluge utemeljene na dokazima koje su stekli kroz mnogobrojne edukacije, trajna usavršavanja i dugotrajni klinički rad. Smatraju da je igra naše oruđe i nju koriste u svom pristupu.

Na konferenciji će se predstaviti kroz predavanje
Senzorička integracija – temelj za učenje, igru, istraživanje i aktivnosti dnevnog života u razvoju djece.